Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0496 86 03 07

PATRICK VERLOOY - ELASTISCHE VOEGWERKEN

Optimaal resultaat binnen en buiten

De voegen rond uw ramen of in uw keuken vallen maar op als ze niet mooi zijn aangebracht. Als ze niet opvallen, is de kleur goed gekozen en zijn ze perfect afgewerkt. 

Elastische voegen worden het meest toegepast in buitengevels, en meer specifiek rond ramen en deuren. Ook bij arduin worden ze erg vaak aangewend. Hun functie is zowel isolerend als esthetisch. Daarnaast worden elastische voegen ook binnen toegepast bij sanitair, plinten en in keukens. Binnen zorgen deze voegen voor een perfecte afwerking van uw inrichting.

Duurzaam resultaat

Patrick kit alles af wat maar afgekit kan worden met de aangepaste siliconen of mastiek. Van sanitair over keukens (zowel de toestellen als de tegels) tot plinten, muren, balken, ramen en deuren, zwembaden en meer. Afhankelijk van de toepassing past Verlooy Patrick Elastische Voegwerken het ingezette product aan. Bepaalde producten zijn immers meer geschikt voor specifieke toepassingen. Door te variëren in functie van het gewenst doel garandeert Patrick u een heel duurzaam resultaat.

Soudal en Sicaflex

Voor de buitenvoegwerken gebruikt hij de kwaliteitsmerken Soudal en Sicaflex, en binnen past hij Soudal en Den Braeve toe. Naast het merk en het type is voor u natuurlijk ook de kleur van groot belang. Daarom kunt u op basis van kleurstalen de juiste tint kiezen. Belangrijk om weten is wellicht nog dat bijna alle voegen overschilderbaar zijn. Dit aspect komt zeker aan bod tijdens het opmaken van uw offerte. Tot slot willen wij u op het hart drukken dat Patrick heel kwalitatief werk aflevert en ook uw huis proper achterlaat. Bovendien geven deze werken geen enkele overlast in de vorm van geur of zo.

Hij werkt zowel voor particulieren als in onderaanneming. De meeste particulieren wonen in Antwerpen, Limburg en Brabant, en als onderaannemer is hij actief in heel België. Patrick werkt ook ’s avonds en is de weekends indien u dat wenst.

Indien u hem wilt bereiken of een gratis offerte wenst, klik door naar de contactpagina.